Yritys

YRITYS

Sewerex Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen perinteistä parempia putkiremontteja.Olemme erikoistuneet uuteen moderniin viemärisaneerausmenetelmään, sukitukseen. Palvelemme erilaisissa viemäriverkoston ongelmissa, hoidamme pienet ja isot viat alkaen paikallisista tukoksista ja viemärivikojen korjauksista aina kerrostalojen, liikerakennusten ja teollisuuskohteiden viemärisaneeraukseen.

Olemme saneeranneet sukittamalla tuhansia asuntoja sekä kymmeniä kilometrejä runkoviemäreitä. Toimialueenamme on koko Suomi.

Toiminta-ajatuksenamme on keskittyä vaativien viemäriongelmien ratkaisuun ja korjaamiseen.

Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja taloudellisesti kannattava toiminta. Toimimme läpinäkyvästi ja sanaamme voi luottaa. Sen minkä lupaamme, sen pidämme. Lisätyöt ja –laskut eivät ole normaalia toimintaamme. Emme kilpaile lyhyillä läpimenoajoilla. Olosuhteet ovat erilaisia ja työhön käytettävä aika vaihtelee. Paras jälki ei aina synny minimi-ajassa.

Menetelmämme on VTT-sertifioitu (VTT-C-12300-18) ja soveltuu niin omakotiasukkaiden, taloyhtiöiden kuin suurten teollisuuslaitosten ja kunnallisten viemärien putkisto-ongelmien ratkaisuksi.

Materiaalimme ovat tunnettuja ja sertifioituja – jokaiseen kohteeseen valitaan kulloinkin parhaiten soveltuvat materiaalit.

Panostamme työmenetelmien ja – laitteiden kehitykseen, tuotannonohjaukseen sekä asiakastyytyväisyyteen. Etsimme ja suunnittelemme parempia, tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja saneerata putkistot.

Laadunvarmistuksemme perusteena on kerralla-oikein -periaate. Yrittäjämme osallistuvat toimintaan aktiivisesti opastaen ja valvoen. Näin pystytään takaamaan hyvä ja laadukas lopputulos.

Palveluksessamme on jo yli 40 työntekijää. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lempäälässä, Oulussa, Liedossa ja Kuusankoskella. Jokainen työntekijämme on huolella perehdytetty työn vaatimuksiin. Osallistumme vuosittain materiaalintoimittajien koulutuksiin Suomessa ja Euroopassa. Kaikki työntekijämme puhuvat suomea.

Top