Taloyhtiöt

Kerrostalon putkiremontti | Taloyhtiön putkiremontti

Kerrostalon putkiremontti

Laadukkaassa putkien kunnostamisessa ei ole yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua

Jokainen putkiremontti riippuu kohteen yksilöllisistä ominaisuuksista. Sewerex menetelmällä on mahdollista löytää ratkaisu, jolla asukkaiden yksilöllisetkin tarpeet voidaan ottaa huomioon. Vanhemmissa asuinkiinteistöissä on tyypillistä, että kiinteistön elinkaaren aikana on huoneistoihin tehty eriaikaisia putkiremontteja, jolloin huoneistot voivat erota laatutason ja putkiston kunnon suhteen toisistaan. Sewerex menetelmällä huoneistojen yksilölliset ominaisuudet voidaan säilyttää, näin huoneiston omistajan huoneistoonsa tekemät investoinnit myös säilyvät.

Sewerex viemärisaneerausmenetelmällä asiakkaalle räätälöidyt ratkaisut

Sewerex menetelmällä voidaan löytää taloudellisesti järkevin kunnostusratkaisu kiinteistön putkiston kunnosta riippumatta sekä huomioiden asiakkaan näkemykset kiinteistön korjaus- ja ylläpitotarpeiden jaksottamisesta. Esim. kiinteistön koko viemäristöä ei ole välttämättä tarpeellista kunnostaa kerralla, vaan putkiston korjaustarpeet voidaan suunnitella oikea-aikaisesti toteutettaviksi. Asumismukavuuden säilyminen on tärkeä osa onnistunutta saneerausta. Huoneistojen saneerauksen aikana asunto voidaan säilyttää asumiskelpoisena, sillä pohjaviemärien kunnostaminen on asumisen kannalta lähes huomaamatonta ja huoneistojen viemärit ovat käytettävissä mahdollisia lyhyitä käyttökatkoja lukuun ottamatta.

Asiantunteva kumppani hankkeen kaikissa vaiheissa

Saneeraushanke voi olla aidosti sujuva ja toteutettu avaimet käteen-periaatteella.
Kokonaispalvelumme kattaa kaikki tarvittavat onnistuneen ja sujuvan putkiremontin vaiheet alkaen suunnittelusta, ulottuen aina vesijohtojen ja viemäreiden saneeraustyöhön ja loppudokumentointiin.

Listasimme avuksenne 5 vinkkiä putkiremontin sujuvaan toteuttamiseen, niihin voit tutustua täältä.

Autamme teitä hankkeen kaikissa vaiheissa.  Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä kohdearviointi taloyhtiön putkiremonttiin!

Top