Palvelut

PALVELUT

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme perinteistä parempi putkiremontti.

Palvelumme kattaa kaikki tarvittavat onnistuneen ja sujuvan putkiremontin vaiheet alkaen suunnittelusta, ulottuen aina vesijohtojen ja viemäreiden saneeraustyöhön ja loppudokumentointiin.

Olemme hybridiremonttien asiantuntija ja erikoistuneet viemäreiden saneerauksiin ja korjauksiin sukittamalla. Kauttamme voidaan hoitaa niin pienet korjaukset kuin koko viemäriverkoston saneeraukset. Sewerex Sujuwa-viemärisaneerausmenetelmälle on myönnetty VTT-sertifikaatti (VTT-C-12300-18), joka on osoitus siitä, että työmenetelmämme ja käyttämämme materiaalit ovat tutkitusti hyvä ja luotettava valinta viemärisaneerausmenetelmäksi!

Yhdessä tytäryhtiöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan myös laajemmat kokonaisuudet, eli sujuva putkiremontti kokonaisuudessaan onnistuu kauttamme!

 

Sujuva Putkiremontti

Kokonaispalvelumme kattaa kaikki tarvittavat onnistuneen ja sujuvan putkiremontin vaiheet alkaen suunnittelusta, ulottuen aina vesijohtojen ja viemäreiden saneeraustyöhön ja loppudokumentointiin.
Lue lisää...

Viemärisaneeraus sukittamalla

Viemärin saneeraus sukittamalla on 70-luvulla Englannissa kehitetty menetelmä viemäriputken korjaamiseen.
Sukittamalla voidaan korjata mistä tahansa materiaalista valmistettu viemäri.
Lue lisää...

Viemärin korjaus sukittamalla

Viemärivikoja on erilaisia. Putki ruostuu paikallisesti puhki, ulkopuolinen esine rikkoo putken, juuret läpäisevät putken, putki on haljennut.
Lue lisää...

Hybridiremontti

Hybridiremontilla tarkoitetaan kiinteistöjen vesi- ja viemärijärjestelmien saneerausta, joka suunnitellaan ja toteutetaan hyödyntäen uusia, moderneja, saneerausmenetelmiä.
Lue lisää...

Top