Omakotiasukkaat

Putkiremontti omakotitaloon sukittamalla

Toimivat menetelmät

Putkien sukitus omakotitaloihin

Vaikka sukkasujutusmenetelmillä on ollut kiinteä sijansa suurten putkistolinjojen kunnostamisessa, niin Sewerex sukitusmenetelmä on erityisen sopiva ja kehitetty ajatellen etenkin pienten putkistoja tarpeita. Tällaisia sovelluskohteita on paljon omakotitaloissa. Siksi Sewerex menetelmä tarjoaa myös laadukkaan ja toimivan ratkaisun omakotitalojen viemärien kunnostamiseen. Yhdistämällä eri viemärisaneerausmenetelmiä voimme hyödyntää kunkin menetelmän parhaat edut. Lopputulos on laadukas ja kiinteistön omistajan kannalta hyvä ratkaisu:

Koska kaikki putkikoot välillä DN50 - DN300 voidaan lähtökohtaisesti sukittaa, rakenteita ei tarvitse avata ja asuinkiinteistössä tyypillisesti käytettäviä pintavetona tehtäviä viemäröintejä ei välttämättä tarvita. Näin taloon tehdyt investoinnit säilyvät ja ulkoasuun ei aina tarvitse lisätä siihen sopimattomia pinta-asennuksia tai kotelointeja.

Putkiremontti oikea-aikaisesti ja oikeassa laajuudessa

Putkistoa on voitu jo uusia joiltain osin, esim. keittiöremonttien yhteydessä, mutta rakenteiden sisällä on vielä kunnostamatonta putkistoa. Nämäkin ”puutteet” voidaan kunnostaa menetelmällämme taloudellisesti ja asukasystävällisesti. Omakotiasujalle ovat myös piha ja oleskelualueet tärkeitä. Pihalla tehtävät kaivuutyöt voidaan täysin välttää, kun tonttiviemärin kunnostaminen tehdään sukittamalla. Lue lisää siitä,  miten viemärin sukitustyö toteutetaan käytännössä.

Oikea-aikainen putkien kunnostus on kustannustehokasta. Kunnostaminen voidaan suorittaa myös vaiheittain, koska putkisto tyypillisesti ”kuluu” eri tahtia tai putkistoa on jo joiltain osin uusittu. Näin kustannukset voidaan esim. jakaa useammalle vuodelle.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen putkiremonttiratkaisun omakotiasujille. Palvelumme kattavat putkistojen kunnon selvittämisen, korjausehdotuksen ja itse kunnostuksen toteutuksen.

Pyydä meiltä kohdearviointi putkiremonttiisi!

Muista myös kotitalousvähennyksen hyödyntäminen, autamme tarvittaessa!

Top