Isännöitsijät

Putkiremontti ja sen vaiheet| asiantuntija apunasi!

Kattavat putkiremonttipalvelut isännöitsijöille

Kohteita on monenlaisia, mutta niin on myös ratkaisuja

Isännöitsijöillä on asuinkiinteistöjen lisäksi usein vastuullaan myös liikekiinteistöjä, esim. ravintoloita, toimistoja yms. liikehuoneistoja.

Menetelmämme tarjoavat erinomaisen ratkaisun silloin, kun liikehuoneistossa olevaa toimintaa halutaan häiritä mahdollisimman vähän putkiremontin aikana. Pienen ja ketterän asennuskalustomme ansiosta voidaan viemäristön paikalliset putkistovauriot kunnostaa nopeasti ja useimmiten lähes huomaamattomasti.

Oikea-aikaiset toimenpiteet säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa

Kiinteistön putkistojen kunnossapidon kannalta on olennaista ymmärtää, missä kunnossa kiinteistön putkistot ovat. Putkiston kunnon ymmärtäminen on avain oikea-aikaisiin huolto- ja kunnostustoimenpiteisiin. Tarjoamme avaimet-käteen ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin putkisto-ongelmiin, alkaen putkiston kuntokartoituksesta, viemäristön kuvauksesta, korjausehdotuksista ja korjaustoimenpiteiden toteuttamisesta. Huolehdimme myös kiinteistön käyttäjien tiedottamisesta prosessin aikana.

Lähtökohtamme on olla isännöitsijälle luotettava kumppani kiinteistöjen putkiremonttien kaikkiin vaiheisiin, suunnittelusta toteutukseen. Sujuvasta putkiremontistamme voit lukea lisää täältä.

Kestävällä yhteistyöllä ja vankalla asiantuntemuksella luomme hyvät edellytykset kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapidolle.

Lue lisää yrityksestämme täältä!

Top