TIEDOTE: Sewerex Oy ja New Tube Suomi Oy yhdistyvät

Sewerex ja New Tube yhdistyvät –

Suomen putkiremonttikentälle uusi vahva toimija

 

Suomen putkiremonttikenttä kokee muutoksia, kun pitkän linjan sukitusosaajat Sewerex ja New Tube yhdistyvät. Yritysten yhteensulautumisen tuloksena syntyvä putkiremonttien tekijä toteuttaa kustannustehokkaat putkiremontit ympäri Suomen – ja tulevaisuudessa laajentaa palvelutarjontaansa yhä monipuolisemmaksi.

Sukitus on toimiva, nopea ja edullinen tapa uusia putkisto, ja nyt muodostuvalla yrityksellä on siitä ylivertaisesti kokemusta, toteaa Sewerexin operatiivinen johtaja Niko Helkearo.
– Tulevaisuudessa tarjoamme toimivimman kokonaispalvelun putkistojen saneeraukseen. Yhdistymisen myötä voimme palvella yhä suurempia kohteita, paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Uusi toimija muodostaa alalle yhteensä lähes 30 vuoden kokemuksellaan monipuolisen osaajan. New Tube on perustettu vuonna 2005 ja Sewerex on ollut toiminnassa vuodesta 2007 alkaen. Yritys käyttää VTT:n sertifioimia menetelmiä kuten tähänkin asti.

– Otamme yhdistymisen myötä ison loikan seuraavalle tasolle, kertoo Niko Helkearo.
– Lisäksi yhdistyminen avaa uusia mahdollisuuksia osaamisen ja urapolun kehittämiseen myös kokeneelle ja osaavalle henkilöstöllemme.

Valtakunnallisen, mutta vahvasti paikallisesti palvelevan yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Kouvolassa, Lahdessa, Lempäälässä, Liedossa ja Oulussa. Nyt yhdistyvien toimijoiden ja niiden tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 oli yli 10 miljoonaa euroa, ja orgaaninen kasvu jatkuu vahvana myös vuonna 2019. Yritykset työllistivät lähes 100 työntekijää. Aiemmat osakkaat jatkavat myös uuden yhtiön osakkaina.

Nyt syntyvä yritys ottaa käyttöön uuden nimen, josta tiedotetaan myöhemmin vuoden 2019 aikana.

 

Lisätietoja:

Niko Helkearo, operatiivinen johtaja, Sewerex Oy
puh. 050 3857690
s-posti: niko.helkearo@sewerex.fi

 

Sewerex on vuonna 2007 perustettu viemäreiden saneeraukseen erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet Lempäälässä, Kouvolassa, Espoossa, Liedossa ja Oulussa. www.sewerex.fi

New Tube on vuonna 2005 perustettu kiinteistöjen sisäpuoliseen viemärisaneeraukseen erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet Lahdessa ja Helsingissä. www.newtube.fi

Top