Avoin haku koko Suomeen

SEWEREX REKRYTOI!

ETSIMME JATKUVASTI VIEMÄRISANEERAAJIA toimipisteisiimme Kymenlaaksoon, Ouluun, Pirkanmaalle sekä Pääkaupunkiseudulle.
Voit olla valmis alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava, tarvittaessa me kouluttamme sinut tehtävään.

Odotamme sinun olevan motivoitunut, joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäin suuntautunut. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työn suorittamiseksi tarvitset vähintään B-ajokorttia. Työkokemuksesta viemärisaneeraus- tai LVI-alalla on ehdottomasti etua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä alalla sekä paikan nuorekkaassa ja kasvavassa joukossamme, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta pidetään huolta.

Lähetäthän avoimen työhakemuksesi ja mahdollisen ansioluettelosi mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen info@sewerex.fi.  Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätietoja avoimiin tehtäviin liittyen voit kysyä myös alueellisilta yhteyshenkilöiltämme, joiden tiedot löydät täältä.

 

Sewerex Oy on vuonna 2007 perustettu kasvava ja vakavarainen yri­tys, jonka toimialueena on koko Suomi. Sewerexin asiakkai­ta ovat niin taloyhtiöt, rakennusliikkeet, teollisuus kuin omakotitalo­asukkaat. Olemme saneeranneet tuhansia asuntoja sekä kymmeniä kilometrejä runkoviemäreitä. Toimipisteemme sijaitsevat Kuusankoskella, Lempäälässä, Oulussa ja Espoossa.

Top