Sewerexille VTT-sertifikaatti

Sewerexin sukitusmenetelmälle VTT-sertifikaatti

Sewerex Sujuwa-viemärisaneerausmenetelmälle on 28.3.2018 myönnetty VTT-sertifikaatti (VTT-C-12300-18).

Sewerex Sujuwa on rakennusten viemäriputkistojen saneerausmenetelmä, joka soveltuu niin betoni-, valurauta- kuin muoviputken saneeraukseen. Menetelmän avulla vanhan putken sisään syntyy uusi putki ja sen myötä voidaan merkittävästi pidentää olemassa olevan viemäriputkiston käyttöikää. VTT Expert Service Oy onkin testeissään simuloinut Sewerex Sujuwa -saneerausmenetelmällä kunnostetuille putkille vähintään 40 vuoden käyttöiän.  Lue lisää kohteista, joihin menetelmämme soveltuu!

Sertifikaatti on osoitus siitä, että Sewerexin laadukkaat työmenetelmät ja työssä käytettävät materiaalit ovat tutkitusti luotettava valinta viemärisaneerausmenetelmäksi.

Lisätietoja aiheeseen liittyen antaa Sewerex Oy Antti Hauhia, antti.hauhia@sewerex.fi

 

Sewerex Oy on vuonna 2007 perustettu kasvava ja vakavarainen yri­tys, jonka toimialueena on koko Suomi.  Sewerexin asiakkai­ta ovat niin taloyhtiöt, rakennusliikkeet, teollisuus kuin omakotitalo­asukkaat.  Olemme saneeranneet tuhansia asuntoja sekä kymmeniä kilometrejä runkoviemäreitä. Toimipisteemme sijaitsevat Kuusankoskella, Lempäälässä, Oulussa ja Espoossa.

 

 

Top