Omakotiasukkaat

Omakotiasukkaat

Vaikka sukkasujutusmenetelmillä on ollut kiinteä sijansa suurten putkistolinjojen kunnostamisessa, niin Sewerex menetelmä on erityisen sopiva ja kehitetty ajatellen etenkin pienten putkistoja tarpeita. Tälläisia sovelluskohteita on paljon omakotitaloissa. Siksi Sewerex menetelmä tarjoaa myös laadukkaan ja toimivan ratkaisun omakotitalojen viemärien kunnostamiseen. Lisäksi yhdistämällä sukitus- ja pinnoitusmenetelmiämme voimme hyödyntää molempien menetelmien parhaat edut. Lopputulos on laadukas ja kiinteistön omistajan kannalta hyvä ratkaisu:

Koska kaikki putkikoot voidaan sukittaa, rakenteita ei tarvitse avata ja asuinkiinteistössä tyypillisesti käytettäviä pintavetona tehtäviä viemäröintejä ei välttämättä tarvita. Näin taloon tehdyt investoinnit säilyvät ja ulkoasuun ei tarvitse lisätä siihen sopimattomia pinta-asennuksia tai kotelointeja.

Putkistoa on voitu jo uusia joiltain osin, esim. keittiöremonttien yhteydessä, mutta rakenteiden sisällä on vielä kunnostamatonta putkistoa. Nämäkin ”puutteet” voidaan kunnostaa menetelmällämme taloudellisesti ja asukasystävällisesti.
Omakotiasujalle ovat myös piha ja oleskelualueet tärkeitä. Pihalla tehtävät kaivuutyöt voidaan täysin välttää, kun tonttiviemärin kunnostaminen tehdään sukittamalla.
Lue lisää siitä,  miten sukitustyö toteutetaan käytännössä.

Oikea-aikainen kunnostus on kustannustehokasta. Kunnostaminen voidaan suorittaa myös vaiheittain, koska putkisto tyypillisesti ”kuluu” eri tahtia tai putkistoa on jo joiltain osin uusittu. Näin kustannukset voidaan esim. jakaa useammalle vuodelle.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun omakotiasujille. Palvelumme kattavat putkistojen kunnon selvittämisen, korjausehdotuksen ja itse kunnostuksen toteutuksen.

Pyydä meiltä kohdearviointi!

Muista myös kotitalousvähennyksen hyödyntäminen, autamme tarvittaessa!

Top