Isännöitsijät

Isännöitsijät

Isännöitsijöillä on asuinkiinteistöjen kunnossapidon lisäksi yleensä vastuullaan myös liikekiinteistöjä, esim. ravintoloita, toimistoja yms. liikehuoneistoja. Menetelmämme tarjoavat erinomaisen ratkaisun silloin, kun liikehuoneistossa olevaa toimintaa halutaan häiritä mahdollisimman vähän kunnostuksen aikana. Pienen ja ketterän asennuskalustomme ansiosta voidaan viemäristön paikalliset putkistovauriot kunnostaa nopeasti ja useimmiten lähes huomaamattomasti.

Kiinteistön putkistojen kunnossapidon kannalta on olennaista ymmärtää, missä kunnossa kiinteistön putkistot ovat. Putkiston kunnon ymmärtäminen on avain oikea-aikaisiin huolto- ja kunnostustoimenpiteisiin. Tarjoamme avaimet-käteen ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin putkisto-ongelmiin, alkaen putkiston kuntokartoituksesta, viemäristön kuvauksesta, korjausehdotuksista ja korjaustoimenpiteiden toteuttamisesta. Huolehdimme myös kiinteistön käyttäjien tiedottamisesta prosessin aikana.

Lähtökohtamme on tarjota isännöitsijälle luotettava kumppani kiinteistöjen putkiston huolto- ja kunnostusongelmissa. Kestävällä yhteistyöllä luomme hyvät edellytykset kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapidolle.

Top